sâmbătă, 15 iulie 2017

(update) poveştile copilăriei


Povestea pierdută

Capitolul 1
A fost odată un tărâm de basm condus de un rege, numit Regele Luminii. El domnea în pace şi armonie alături de asistentul său, Unicornul. Vrăjitorul Întunericului şi asistentul său, Goblinul îşi doreau să stăpânească ziua și de aceea au pornit o confruntare împotriva celor din regat.

Un extraterestru din Galaxia Fără Nume a venit cu raza lui magică să-l ajute pe Regele Luminii. Oricine era atins de ea ieşea de sub puterea răului şi devenea bun. L-a urmărit pe Vrăjitor de-a lungul râurilor, pe munţi și câmpii, până la castel. A reuşit să-l nimerească cu raza lui și să-l transforme. Văzând că stăpanul său s-a schimbat, Goblinul a trecut şi el de partea binelui. Extraterestrul s-a întors în Galaxia Fără Nume.

Capitolul 2
Dar liniştea şi pacea nu au durat mult timp. Un alt personaj malefic amenința Regatul Luminii. Având o baghetă magică cu puteri ieșite din comun, Vrăjitorul Şimairău a atacat regatul cu gând să aducă întuneric veșnic. Deodată a apărut Dragonul Luminii pe care era călare Samuraiul Necunoscut, alături de Vrăjitorul Întunericului cu elfii. A început un razboi puternic. 

Vrăjitorul Întunericului, devenit bun, se lupta cu fratele lui, Vrăjitorul Şimairău. La un moment dat, Vrăjitorul Întunericului s-a împiedicat şi a căzut peste Vrăjitorul Şimairău. Vrăjitorul Şimairău s-a prăbuşit într-o prăpastie fără fund, de unde nimeni nu mai ieșise vreodată.Capitolul 3
Trecuse un an de la moartea Vrăjitorului Şimairău, timp în care domnise pacea în ţinut. Într-o zi, o farfurie zburătoare a aterizat pe pămant. Din ea coborî un extraterestru, era chiar prietenul regelui. Venise să le ceară ajutorul. Un extraterestru rău se lupta să pună stăpânire pe Galaxia Fara Nume. Era foarte puternic, nu putea fi învins decât de un om, pentru că oamenii erau singurele ființe vii care știau să folosească o armă imbatabilă: puterea minții. 

Galaxia fără nume era la 7 ani lumina distanță de regat. Regele Luminii si Unicornul s-au pregătit și au plecat de-ndata la drum, însoțiți de prietenul lor extraterestru care le arăta direcția. Ajunși acolo, s-au îndreptat spre locul în care se ascundea extraterestrul cel rău. Nava era bine pazită, s-au luptat cu o grămadă de gărzi. Într-un final au ajuns la extraterestul malefic. Surpriză!

Era chiar vrajitorul Șimairău care scăpase din prăpastie printr- o vrajă nemaiauzită de zbor intergalactic. Era mai puternic decât data trecută. Cu o lovitură puternică, l-a doborât pe Unicorn. Văzând asta, Regele Luminii și-a dat seama că nu-l poate învinge singur. Și-a folosit puterea minții și l-a chemat în ajutor pe Samuraiul Necunoscut. Împreuna s-au luptat cu Vrajitorul Simairău.

Dupa ce l-au înfrânt pentru totdeauna pe Vrăjitorul Șimairău, extraterestrul din Galaxia fara Nume le-a mulțumit și i-a ajutat să se teleporteze acasă. De atunci, domnește din nou pacea și armonia in regat: lumina stăpânește ziua iar magia întunericului noaptea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu